Görsel Sanatlar Platformu - GorselSanatlar.org

EĞİTİM => Görsel Sanatlar Dersi Hukuki Konuları, Polemik ve Şikayetler => Konuyu başlatan: antisofist - 06 Nisan 2011, 01:07:03

Başlık: acil bana orjinal bir materyal lazım
Gönderen: antisofist - 06 Nisan 2011, 01:07:03
arkadaşlar resim öğretmenliği 2. sınıfta okuyorum... materyal dersimiz için 6-7-8 sınıflara yönelik görsel sanatlar dersi için bir materyal geliştirmemiz söylendi hoca bayağı zorlu bu güne kadar üretilmiş yada üretilene benzer materyalleri kabul etmiyor ve basit birşeyde sunmak istemiyorum benle paylaşabilecek önerisi olan var mı ??   520a
Başlık: Ynt: acil bana orjinal bir materyal lazım
Gönderen: ilker - 06 Nisan 2011, 10:35:32
Materyal derken.. belli bir konu var mı?
Başlık: Ynt: acil bana orjinal bir materyal lazım
Gönderen: ..Ceylinin Annesi.. - 06 Nisan 2011, 11:03:57
konuyu biraz daha acarsanız size yardımcı olmaya calısabiliriz belki :)
Başlık: Ynt: acil bana orjinal bir materyal lazım
Gönderen: duygu_322 - 23 Nisan 2011, 20:36:04
konu serbest.. bana da lazım :( çok acil hem de
Başlık: Ynt: acil bana orjinal bir materyal lazım
Gönderen: ..Ceylinin Annesi.. - 24 Nisan 2011, 16:39:19
nasıl bir şey istediginizi biraz anlatsanız yardımcı olmaya calısıcaz!
Başlık: Ynt: acil bana orjinal bir materyal lazım
Gönderen: antisofist - 24 Nisan 2011, 18:59:58
6-7-8 sınıflara öğretebileceğimiz bi materyal 0 bilgisi olacak bi öğrenciye mesela renk anlatacak bi düzenek olabilir ama basit birşey olur bu. daha kapsamlı bişey olması lazım perspektifi anlatabiliriz ama aklıma orjinal fikir gelmiyor belki sizin gelir süremiz azalıyor fikir bile yok ortada lütfen yardımcı olun. etkinlik değil bu sadece bi icat çocuga konuyu kavratabileceğimz bişey ama tek kullanımlık olmayacak sürekliliği olması lazım bu yapcağımız materyalin umarım anlatabilmişimdir :(
Başlık: Ynt: acil bana orjinal bir materyal lazım
Gönderen: cemre kilis - 05 Haziran 2011, 01:41:38
30 cm lik bir cetveli iki gözün ortasında yere paralel tuttuğumuzda cetvelin ucu daha kısa görünür buda perspektifi ispatlar bunun gibimi?
Başlık: Ynt: acil bana orjinal bir materyal lazım
Gönderen: tran_ece - 07 Nisan 2018, 15:21:28
30 cm lik bir cetveli iki gözün ortasında yere paralel tuttuğumuzda cetvelin ucu daha kısa görünür buda perspektifi ispatlar bunun gibimi?


Hocam gerçekten mantıklı bir proje olmuş Baya güldüm  380a 380a 380a 380a 380a 380a 380a