Gönderen Konu: 2009-2010 Trakya Üniversitesi GSF resim bölümü özel yetenek sınavları  (Okunma sayısı 4876 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ilker

  • İlker ÖZTÜRK
  • Administrator
  • Sanat Kurdu
  • *
  • İleti: 8.584
  • Karizma Puanı: 1877
    • GorselSanatlar.NET

2009-2010 Öğretim yılında Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’ne Özel Yetenek Sınavları ile 30 öğrenci alınacaktır.

Ön kayıtlar İçin Gerekli Koşullar:

A-) Sınava girebilmek için Türkiye Cumhuriyeti veya K.K.T.C. vatandaşı olmak,

B-) Ön kayıt yaptırabilmek için ÖSYM tarafından o yıl için geçerli kılınan ÖSS sınavını başarmış ve taban puanını (165.00) (sayısal, sözel ve eşit ağırlık) almış olmak,

C-) En az Ortaöğretim diplomasına sahip olmak,

D-) Ön kayıtlar, T.Ü.Güzel Sanatlar Fakültesi Balkan Yerleşkesi Dekanlık binası öğrenci işleri bürosunda 17 Ağustos-08 Eylül 2009 tarihleri arasında, adayın kendisi tarafından ya da noter onaylı vekâletname ile tayin edilen vekili aracılığıyla veya posta yoluyla yapılacaktır. Posta yolu ile yapılacak başvurularda, ÖSS puanını gösteren belgenin, ortaöğretim diplomasının veya mezuniyet belgesinin ve özel kimlik belgesinin noter onaylı fotokopileri, belirlenen sınav ücretinin yatırıldığını gösteren banka dekontu, son altı ay içerisinde çekilmiş 4 adet fotoğraf ve internet üzerinden Trakya Üniversitesi sitesinden edinilen başvuru formu eksiksiz olarak yer almalıdır. Postadaki gecikmelerden kurumumuz sorumlu değildir.

E-) Posta yolu ile başvurusu kabul edilen adayların sınava giriş belgeleri sınav öncesinde kayıt bürosundan teslim alınmalıdır.

Ön Kayıtlar İçin Gerekli Belgeler:

A-) Özel Yetenek Sınavı Başvuru Formu,

(Ekte Sunulmuştur Ek:2)

B-) ÖSS Sınav Sonuç Belgesinin aslı ve fotokopisi,

C-) Son mezun olunan kurumdan alınan diplomanın veya mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopileri,

D-) Son altı ay içerisinde çekilmiş 4,5 X 6,0 ebadında kılık kıyafet yönetmeliğine uygun cepheden çekilmiş, güneş gözlüksüz, 4 adet fotoğraf,

E-) Özel kimlik belgesi aslı ve fotokopisi (nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, pasaport)

F-) 100.00 TL özel yetenek sınav ücretinin bankaya yatırıldığını gösteren banka dekontu,     (İşbankası Tıp Fakültesi Şubesi Hesap No:1301 85633)

G-) Adak kimlik ve bilgi formu (eksiksiz doldurulacaktır)

(Ekte Sunulmuştur Ek:3)

H-) Özel yetenek sınavı giriş kartı (ön kayıt yapıldığında verilecektir)

*Başvuru evrakları tam olmayan veya yanlış beyanda bulunan adayların ön kayıt işlemi kesinlikle yapılmayacaktır. Sorumluluk tamamen adaylara aittir.

Sınav Tarihleri: T.Ü.Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek sınavları 14-15 Eylül 2009 tarihlerinde yapılacaktır.

Sınav Yeri ve Saatleri: Güzel Sanatlar Fakültesi Balkan Yerleşkesi EDİRNE,14 Eylül 2009 Pazartesi günü saat 09.00-17.00 arası

1. Aşama15 Eylül 2009 Salı günü saat 09.00-17.00 arası

2. ve 3. Aşama sınavları yapılacaktır. Özel Yetenek Sınavına posta ile başvuranlar, özel yetenek sınavı başlamadan Dekanlıktan  “Özel Yetenek Sınavı Giriş kartını” almak zorundadırlar.

Saat 09.00′da başlayacak sınavlar, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı’nın belirleyeceği mekânlarda gerçekleştirilecektir.

Sınav Türleri: 1.Aşama: Desen

2.Aşama: Yarı Belleğe Dayalı Hayali Çalışma

3.Aşama: Deneysel / Yaratıcı Çalışma

Sınav İçin Getirilecek Malzemeler: Sınava girecek adaylar yanlarında kurşunkalem, silgi, 50×70 cm boyutunda altlık, (kontrplak ya da dralit) ile kâğıdı tutturmak için yeterli sayıda kıskaç getirmeleri gerekmektedir.Sınav kâğıtları ise Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı tarafından verilecektir.

Sınav Sonuçlarının İlanı: Sınav Sonuçları 16 Eylül 2009 Çarşamba günü saat 17.00′ye kadar Güzel Sanatlar Fakültesi’nde ilan edilecektir.

Kesin Kayıt Tarihi ve Yeri: Özel Yetenek Sınavları sonuçlarına göre bölüme girmeye hak kazanan öğrencilerin kesin kayıtları Dekanlık tarafından belirtilecek tarihlerde yapılacaktır. Verilen sürede kesin kayıt yaptırmayan adaylar bu haklarını kaybederler. Kontenjan açığı olduğu takdirde Yedek listesinden ilan edilecek tarihlere göre sıra ile kontenjan doldurulacaktır.

Sınav Yönergesine ulaşım adresi: www.trakya.edu.tr

İrtibat Telefonları: 0 284 236 27 85

Faks: 0 284 235 17 14

İnternet: http://gsf.trakya.edu.tr
Selçuk Üniversitesi - Seramik - 1998
Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Resim İş - 2004
Düzce Yunus Emre Ortaokulu


Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet.