Gönderen Konu: bu derse ilk kez giriyorum bana yardımcı olur musunuz  (Okunma sayısı 7733 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sssuuudddeee

  • Yeni Üye
  • İleti: 1
  • Karizma Puanı: 0

benim branşım g.s. değil ama okulda öğretmen açığı olduğu için bana verildi bu ders. hiç bir şey bilmiyorum. ne çizdireceğim. nasıl nıt vereceğim.dosyamda neler bulunması gerekiyor. lütfen yardımcı olun.

NECİP

  • Ziyaretçi
Ynt: bu derse ilk kez giriyorum bana yardımcı olur musunuz
« Yanıtla #1 : 03 Aralık 2011, 11:37:49 »
değerli kardeşim,öncellikle klavuz kitap..sonra burdan-siteden yani, yıllık planlar..not ve değerlendirme çizelgeleri...yaparsan zümre topl tutanağı,ödevler vs...gerekliyse bireyselleştirilmiş eğitim planları...çok germe kendini,ne ararsan var bu sitede...cennetlik bu moderatörler cennetlik..    !

Çevrimdışı öмєя

  • Ömer Faruk TÜMER
  • Administrator
  • Uzman
  • *
  • İleti: 2.005
  • Karizma Puanı: 1722
    • GörselSanatlar
Ynt: bu derse ilk kez giriyorum bana yardımcı olur musunuz
« Yanıtla #2 : 03 Aralık 2011, 11:41:27 »
sude öncelikle sitemizde yayınlanmış olan planlardan sana uygun olanlarından indir sonra o planlarda yazılan konuları sitede arat ve incele ona göre ders planını belirle, aklının takıldığı yerleride bize sor yeter.
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim A.B.D.  Grafik A.S.A. 2005



Çevrimdışı YUNUSTEKNOLOJI

  • Yeni Üye
  • İleti: 16
  • Karizma Puanı: 1
Ynt: bu derse ilk kez giriyorum bana yardımcı olur musunuz
« Yanıtla #3 : 03 Aralık 2011, 15:23:29 »
SELAM BENIMDE BRANŞIM DEGIL AMA DERSE GIRIYORUM :)) ŞİMDİ HOCAM BIRINCI DONEM KAÇ TANE PROJE VERILECEK. E OKUL SITESINDE 2 PROJE NOTU GIRILECEK YAZIYOR, BIRTANEDE URUN DOSYASI. YARDIMCI OLURMUSUNUZ :? MAGDUR..

Çevrimdışı YUNUSTEKNOLOJI

  • Yeni Üye
  • İleti: 16
  • Karizma Puanı: 1
Ynt: bu derse ilk kez giriyorum bana yardımcı olur musunuz
« Yanıtla #4 : 03 Aralık 2011, 15:33:18 »
BENIMDE BRANSIM DEGIL. KAC PROJE VERILECEK 1. DONEM ONU BILE BILMIYUM. ÇOK SIKILDIM YANI.

Çevrimdışı miro

  • Üye
  • *
  • İleti: 36
  • Karizma Puanı: 5
Ynt: bu derse ilk kez giriyorum bana yardımcı olur musunuz
« Yanıtla #5 : 03 Aralık 2011, 19:00:09 »
HOCAM BU DERSTE DÖNEM SONU İÇİN 2 TANE DERS İÇİ PERFORMANS 1 TANE ÜRÜN DOSYASI NOTU GİRİLECEK... DERS İÇİ PERFORMANS TA SİZ ÖĞRENCİNİN DERS İÇİNDEKİ AKTİVİTELERİNE GÖRE ,ÜRÜN DOSYASI İÇİN SE 1 DÖNEM DE EN AZ 2 KERE RESİ DEFTERLERİNE BAKMANIZ YETERLİ. AÇIKÇASI BEN PROJE ÖDEVİ VERMİYORUM... ÇÜNKÜ ALDIĞIMIZ BİR SEMİNERDE BAKANLIK YETKİLİLERİ ÖĞRENCİLERİN YAPTIKLARI İŞLERİN PROJE VE PERFORMANS YERİNE GEÇTİĞİNİ VE TEKRAR ALMALARINA GEREK OLMADIĞINI SÖYLEMİŞTİ...
DİĞER HER TÜRLÜ KAYNAK İÇİNSE BU SİTE SİZE YETER...:)))) KOLAY GELSİN
ERZURUM ATATÜRK ÜNV. GÜZEL SANATLAR FAK. RESİM BÖLÜMÜ 1999

Çevrimdışı hatice_34

  • Üye
  • *
  • İleti: 87
  • Karizma Puanı: 7
Ynt: bu derse ilk kez giriyorum bana yardımcı olur musunuz
« Yanıtla #6 : 04 Aralık 2011, 20:04:40 »
Hocam e-okulda iki proje değil iki etkinlik ve derse katılım var

Çevrimdışı hatice_34

  • Üye
  • *
  • İleti: 87
  • Karizma Puanı: 7
Ynt: bu derse ilk kez giriyorum bana yardımcı olur musunuz
« Yanıtla #7 : 04 Aralık 2011, 20:16:32 »
[font='times new roman']Hocam ekte dereceli puanlama anahtarı gönderdim bunu kullanabilirsiniz not verirken[/font]

Çevrimdışı YUNUSTEKNOLOJI

  • Yeni Üye
  • İleti: 16
  • Karizma Puanı: 1
Ynt: bu derse ilk kez giriyorum bana yardımcı olur musunuz
« Yanıtla #8 : 04 Aralık 2011, 21:58:42 »
SAYGILARIM İLE SAĞOLUN HOCAM

Çevrimdışı kemalk

  • Yeni Üye
  • İleti: 1
  • Karizma Puanı: 0
Ynt: bu derse ilk kez giriyorum bana yardımcı olur musunuz
« Yanıtla #9 : 18 Aralık 2011, 22:06:52 »
Teşekkürler.

 

EFX Akademi